Voorbespreking

Voorbespreking

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we kijken naar uw wensen. Wij nemen de tijd om uw wensen samen vast te leggen.

Samen de wensen vastleggen

Gratis adviesgesprek

Het is belangrijk dat u kiest voor een uitvaartondernemer die bij u past. Troostrijck Uitvaartzorg werkt kleinschalig en met veel persoonlijke aandacht.

Afscheid nemen kan maar één keer. Het blijft een lastig onderwerp, ‘praten over de dood’. We denken hier liever niet over na en staan hier zeker niet te lang bij stil. Maar het kan juist ook heel fijn zijn om de regie in eigen hand te hebben.

De eerste dagen na overlijden kunnen voor nabestaanden erg zwaar zijn. Het kan hen zeker helpen als zij weten wat uw wensen voor de uitvaart zijn.

U mag zelf bepalen wie de uitvaart gaat verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent. 

Maak daarom vooraf uw wensen over uw eigen uitvaart kenbaar en leg ze vast. In een gratis adviesgesprek kunnen we kijken naar uw wensen. Wij nemen graag de tijd om deze wensen samen met u vast te gaan leggen.

Wat moet er geregeld worden voor later. Hierbij gaat het niet alleen om een eventuele erfenis maar ook over wat nabestaanden moeten weten wanneer u komt te overlijden.

Zo worden nabestaanden geen spoorzoekers en kan alles in één keer goed  geregeld zijn en wordt er niets over het hoofd gezien. 

Zeg vooraf wat er gezegd moet worden

Afscheid nemen van iemand die je heel dierbaar is, is één van de moeilijkste momenten in je leven.