Onze diensten

In een intens verdrietige periode moeten er in een korte tijd veel keuzes worden gemaakt. Keuzes die u misschien nog nooit eerder hebt hoeven maken en maar één keer kunt doen. 

Uitvaart regelen

U moet aan zoveel dingen denken en in een emotionele tijd komt er veel op u af. Stap voor stap leiden wij u door deze verdrietige dagen heen; dat geeft rust.

Wat waren de wensen van de overledene? Was het zijn of haar wens te worden begraven of gecremeerd?

Troostrijck Uitvaartzorg kan u helpen met heel veel praktische zaken en regelt voor u de uitvaart zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid en uw verdriet.

Wilt u de overledene thuis opbaren of liever in een 24uurskamer waar u in alle rust en op elk moment een bezoek kunt brengen aan uw dierbare? Wij regelen alles zoals u het wilt. 

Wat is voor u de juiste locatie voor een afscheidsplechtigheid?
De kerk, een restaurant, het uitvaartcentrum of de kantine van de voetbalclub.
Samen gaan wij op zoek naar de juiste plek.

Rouwkaarten

Exclusief voor Troostrijck Uitvaartzorg zijn er rouwkaarten ontworpen die u naar de nabestaanden kunt sturen. U kunt deze via ons bestellen en wij verzorgen de verzending.

Kies een kaart. Geef uw eigen tekst door en wij zorgen ervoor dat deze op de kaart wordt gedrukt.

De juiste woorden voor een waardig afscheid

Ceremonieel spreker

Naast alle praktische zaken die er geregeld moeten worden is het ook mogelijk om samen met ons de afscheidsbijeenkomst vorm te gaan geven. De juiste woorden zijn zo belangrijk bij een uitvaart. Het doet recht aan de overledene en aan het gevoel van de nabestaanden.

Als spreken tijdens een emotionele plechtigheid zelf niet mogelijk is en het te moeilijk is om de juiste woorden te vinden, kunnen wij dit stukje van u overnemen.  Wij geven de afscheidsceremonie een persoonlijk karakter, zodat u met een goed gevoel kunt kijken terugkijken op het afscheid. 

Wij gaan samen met de nabestaanden in gesprek en maken een persoonlijk verhaal dat aansluit bij uw wensen.  We maken samen het levensverhaal over de overledene eventueel aangevuld met mooie woorden van familie en vrienden en de muziek waar de overledene zo van hield.

Een waardig afscheid met aandacht voor het gemis, maar ook voor het leven, is erg belangrijk voor de rouwverwerking.

Afscheid nemen van iemand die heel dierbaar was, is één van de moeilijkste momenten van het leven.